Bezorgservice – Apotheek De Maten – Apeldoorn

Apotheek De Maten

Apotheek De Maten

Eglantierlaan 2 7329 AN Apeldoorn Tel:055 5330864

 

Wij werken samen met Apotheek De Linie en Ooster-Welgelegen.

De bezorging en medicijnrollen voor Apotheek De Linie worden centraal geregeld via Apotheek De Maten

 

Welkom bij Apotheek De Maten

Wij staan met veel plezier voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Actuele informatie

Voor het afhalen van herhaal medicatie dient u in het bezit te zijn van een herhaal recept. Wij verzoeken u dit herhaal recept mee te nemen bij het afhalen van de medicatie.

Nieuwe service: Appen met uw apotheek.

Vraag uw herhaalrecept aan of stel een korte vraag via onze Whatsapp service.

Stuur uw aanvraag naar 06-30783677 (let op nummer is gewijzigd). Vermeld hierbij uw naam, geboortedatum, geneesmiddel of vraag.

Inschrijven

  • Schrijf u hier in bij onze apotheek.

Openingstijden

Vanwege personele uitdagingen zijn de openingstijden aangepast

 

Ma 08:30 uur - 12:30 uur

13:30 uur - 18:00 uur

Di 08:30 uur - 12:30 uur

13:30 uur - 18:00 uur

Wo 08:30 uur - 12:30 uur

13:30 uur - 18:00 uur

Do 08:30 uur - 12:30 uur

13:30 uur - 18:00 uur

Vr 08:30 uur - 12:30 uur

13:30 uur - 18:00 uur

Za Gesloten
Zo Gesloten

 

 

Bezorgservice

Bezorgen van herhaalmedicatie

Wij bezorgen uw medicijnen graag en kosteloos bij u thuis. Chronische medicijnen worden volgens de volgende bezorgroute bezorgd:

Postcode Bezorgdag
7326 Maandag, Woensdag, Vrijdag
7327 Dinsdag, Donderdag
7328 Dinsdag, Donderdag
7329 Maandag, Woensdag, Vrijdag
Overig* Dinsdag, Vrijdag

Houdt u er rekening mee dat het tot 3 werkdagen kan duren tot uw arts de medicatie heeft goedgekeurd. Zorg er dus voor dat u uiterlijk drie werkdagen voor uw bezorgdag de herhaalaanvraag doet.

Bezorgen van nieuwe medicatie van uw huisarts of specialist

Als uw huisarts of specialist op het recept aangeeft dat uw nieuwe geneesmiddelen bezorgd moeten worden, doen wij dat nog dezelfde dag, mits het recept binnen is voor 16:30. Als een product niet voorradig is nemen wij contact met u op voor het bespreken van een oplossing.

Bezorgtijdstip

Wij kunnen geen tijdstip afspreken met u. De bezorger bepaalt zijn eigen route naar gelang de hoeveelheid aangeboden pakjes.

  • Bent u niet thuis als onze bezorger langskomt? Dan neemt onze bezorger uw pakket mee terug naar de apotheek. U vindt dan een bezorgkaart in uw brievenbus. Hierop staat wanneer de bezorger opnieuw langskomt. Of u wordt gevraagd om contact op te nemen met de apotheek om de bezorg-/ophaalmogelijkheden te bespreken.
  • Wilt u dat wij uw pakket afleveren via uw brievenbus of bij de buren als u niet thuis bent? Spreek dit af met de apotheek.
  • Bent u de tweede keer niet thuis als de bezorger langskomt? Dan mag de apotheek € 5,- bezorgkosten in rekening brengen.

Afhaalkluis

Bent u niet in de gelegenheid om thuis te blijven, wij hebben ook een afhaalkluis welke 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is.  Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u ons ook mailen of bellen.

 

Disclaimer

De bezorgservice is een onbetaalde service van de apotheek voor klanten welke niet in staat zijn om langs te komen bij de apotheek of afhaalkluis. Deze service geschied op basis van goed vertrouwen, als dit vertrouwen word geschaad kan de apotheek weigeren om tot bezorging over te gaan.

*  In overige gebieden word alleen bezorgd als het qua tijd en afstand fatsoenlijk bereikbaar is t.o.v. de apotheek. Bij twijfel neemt u gerust contact op met de apotheek.